Käyttöehdot:

Irewardyou.com -palvelun käyttöehdot (5.11.2014)
 
1. Mikä Irewardyou.com on?
 
Irewardyou.com -palvelu on osa Arvokonseptit Oy:tä, jossa erikseen ostettavia, kertamaksuisia Tägejä voi aktivoida, hallinnoida tai ilmoittaa niillä merkityn omaisuuden tai lemmikin löytymisestä.

Irewardyou.com -palveluun (myöhemmin Palvelu) sovelletaan käyttöehtoja, jotka sinun on hyväksyttävä voidaksesi käyttää tätä palvelua. Henkilötietojen käytöstä kertovat erillinen tietosuoja ja rekisteriseloste. Lue ehdot tarkasti ja varmistu siitä, että ymmärrät ne. Ellet hyväksy ehtoja, et voi rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää näitä käyttöehtoja. Muistathan, että palvelua käyttämällä sitoudut noudattamaan käyttöehtojamme.

2. Palvelun käyttö

Palvelun käyttö on maksutonta, mutta vaatii rekisteröitymisen käyttäjäksi Tägiä aktivoitaessa, sillä ilman rekisteröitymistä järjestelmä ei voi tallentaa niiden käyttötarkoitusta ja toimintaa mahdollistavia tietoja. Käyttäjäksi rekisteröityminen edellyttää vähintään 15 vuoden ikää ja alle 18-vuotiaalta myös holhoojan tai edunvalvojan suostumuksen. Palveluun sisältyy myös Avaimien palautuspalvelu (ks. kohta 5). Kadonneen omaisuuden tai lemmikin löytymisestä ilmoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä palveluun.

3. Rekisteröityminen käyttäjäksi

Rekisteröityessäsi käyttäjätunnuksenasi käytetään syöttämääsi sähköpostiosoitetta ja saat valita itse oman salasanasi. Rekisteröityneenä käyttäjänä vastaat kaikesta tunnuksellasi ja salasanallasi tapahtuneesta käytöstä, joten pidä salasanasi tallessa ja vain omassa tiedossasi. Aktivoidaksesi uusia Tägejä, muuttaaksesi niiden tietoja tai poistaaksesi niitä käytöstä sinun tulee kirjautua sisään palveluun. Palvelun käyttöoikeutta ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman Arvokonseptit Oy:n suostumusta. Mikäli haluat lopettaa palvelun käyttämisen, voit milloin tahansa pyytää asiakaspalvelusta oman käyttäjätilisi poistamista.

4. Yhteystietojen sekä Tägien tietojen ylläpito

Palvelun käyttäjä on vastuussa yhteystietojensa sekä aktivoimiensa Tägien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjänä sinun tulee varmistaa, että yhteystietosi ja aktivoimiesi tuotteiden tiedot sekä niiden löytöpalkkiosummat ovat ajan tasalla, jotta palvelun käyttöön liittyvät viestit ja löytöilmoitukset lähetetään voimassa olevaan sähköpostiosoitteeseen, löytöilmoituksen tekijälle ilmoitetaan oikea palkkiosumma ja lemmikin löytäjä saa ajantasaiset yhteystietosi ja tiedot lemmikistäsi. Mahdollisten väärinkäytöstilanteiden estämiseksi käyttäjän ei tule paljastaa koko nimeään, puhelinnumeroaan tai kotiosoitettaan eritoten henkilökohtaisten esineiden, kuten avaimien löytäjälle.

5. Avaimien palautuspalvelu

Avaimien omistaja voi halutessaan pysytellä anonyymina ja hyödyntää maksullista Avaimien palautuspalvelua, jossa löytäjä palauttaa löytämänsä avaimet Postin kautta kirjeitse Arvokonseptit Oy:n välityksellä takaisin omistajalle. Antamalla avaimien löytöilmoitukseen liitetyn Arvokonseptit Oy:n asiakaspalautustunnuksen löytäjälle avaimien postitusta varten, hyväksyt 15 euron postiennakkomaksun, jonka maksat avaimet Postista lunastaessasi.

Tarkemmat ohjeet Avaimien palautuspalvelun käytöstä ja Arvokonseptit Oy:n asiakaspalautustunnuksen saat sähköpostilla lähetettävässä avaimien löytöilmoituksessa. Arvokonseptit Oy ei ole vastuussa löytäjän toiminnasta, Postin toiminnasta aiheutuvista viivästyksistä, jakelussa tapahtuneista virheistä tai lähetyksen katoamisesta.

6. Tekniikka & virukset

Arvokonseptit Oy ei voi taata, että sivusto toimii aina sataprosenttisesti. Toimintoja voidaan välillä sulkea esim. ylläpitoa varten ja toiminnot voivat tästä tai muusta syystä olla poissa käytöstä. Toimintojen käyttöhäiriöiden tai tietoliikenneongelmien takia aiheutuneita vahinkoja tai tietojen katoamista ei korvata. Arvokonseptit Oy pyrkii siihen, että Irewardyou.com -palvelu on viruksista ja muista tietoturvariskeistä vapaa, mutta tätä ei valitettavasti voida taata. Palvelun käyttö tapahtuu omalla vastuulla ja riskillä. Käytäthän siis aina omaa virustorjuntaohjelmaa ja palomuuria.

7. Väärinkäyttö, käyttökielto jne.

Palvelun käyttäjänä sitoudut käyttämään palvelua asianmukaisesti vain sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen. Olet vastuussa kaikesta Irewardyou.com -palveluun ja sen käyttöön liittyvän toiminnan lainmukaisuudesta sekä vastaat myös siitä, ettet palvelua käyttäessäsi aiheuta häiriötä muille käyttäjille etkä loukkaa muiden käyttäjien, Arvokonseptit Oy:n eikä kolmansien osapuolten oikeuksia.

Arvokonseptit Oy:llä on oikeus estää asiakkaan palvelun käyttö, mikäli sillä on syytä epäillä, että palvelua käytetään lain tai hyvän tavan vastaiseen tarkoitukseen, tai viranomainen sitä pyytää. Lisäksi sinun on väärinkäytöstilanteissa korvattava kaikki Arvokonseptit Oy:lle aiheutuneet suorat ja epäsuorat sekä taloudelliset ja muut vahingot.

8. Vastuu sisällöstä

Arvokonseptit Oy vastaa palvelun itse luomansa toimituksellisen sisällön lainmukaisuudesta ja hyvän tavan mukaisuudesta sekä niihin liittyvistä tekijänoikeuksista ja muista immateriaalioikeuksista. Palvelussa annettavia ohjeita tai neuvoja ei ole tarkoitettu juridisiksi tai muunlaisiksi sitoviksi tiedoiksi, ohjeiksi tai neuvoksi, eikä niihin siksi voi vedota. Niiden perusteella ei myöskään voi esittää vaatimuksia Arvokonseptit Oy:tä kohtaan. Arvokonseptit Oy ei vastaa palvelussa olevien virheellisten, puutteellisten tai tulkinnanvaraisten tietojen käyttämisestä käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvista suorista tai epäsuorista vahingoista.

9. Henkilötietolain mukainen tietojen käsittely

Noudatamme niitä lakeja ja säännöksiä, jotka suojaavat yksityisyyttäsi irewardyou.com -palvelua käyttäessäsi. Voidaksesi käyttää palvelun kaikkia osioita, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi. Henkilötietojen käsittely tapahtuu henkilötietolain mukaisesti. Hyväksymällä nämä käyttöehdot valtuutat Irewardyou.com -palvelun ja sen ylläpitäjän käsittelemään palvelussa kerättyjä henkilötietoja tietosuojaan sisältyvän rekisteriselosteen mukaisesti.

10. Vastuunrajoitukset

Irewardyou.com -palvelu ei missään olosuhteissa vastaa vahingoista tai menetetyistä tiedoista, välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka johtuvat palvelun käytöstä tai sisällöstä, rikkinäisistä tietokoneista, ylläpitokatkoista tai muista vastaavista syistä. Irewardyou.com toimii vain yhteystietojen ja palveluun tallennettujen lemmikkien lisätietojen välittäjänä, minkä vuoksi emme vastaa Tägien omistajan ja löytäjän välisistä yhteydenotoista, toiminnasta tai maksamattomista löytöpalkkioista.

11. Soveltuva laki ja oikeuspaikka

Näitä sääntöjä ja ehtoja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti. Näistä ehdoista ja säännöistä johtuvat riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Irewardyou.com -palvelu voi milloin tahansa ilman eri ilmoitusta muuttaa näitä käyttöehtoja. Irewardyou.com -palvelu informoi käyttäjiä näiden käyttöehtojen muutoksista palvelun yhteydessä tai erikseen lähettävällä sähköpostiviestillä.

Käyttöehtojen muutokset tulevat voimaan Irewardyou.com -palvelun ilmoittamana ajankohtana. Käyttäjänä hyväksyt muutokset itseäsi sitoviksi käyttämällä palvelua. Käyttäjänä sinun tulee lopettaa palvelun käyttö, mikäli et hyväksy muuttuneita käyttöehtoja. Jos sinulla on kysymyksiä näitä sääntöjä ja ehtoja koskien, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse info@arvokonseptit.fi.