TIETOA PALVELUSTA

 

TOIMINTAPERIAATE

Irewardyou.com on kertamaksullisen Tägin ostaneelle tai saaneelle käyttäjälle maksuton palvelu, erillistä kuukausiveloitusta tai vuosimaksua ei ole. Palvelussa rekisteröidään katoamisen varalta Tägit ja nimetään niillä merkattavat tavarat tai lemmikit sekä määritellään omaisuuden palauttamista motivoiva löytöpalkkio kohteelle.

Ensimmäistä Tägiä rekisteröitäessä luodaan käyttäjäprofiili ja käyttäjätilin tunnukset Omaa sivua varten, jonka kautta omia yhteystietoja ja aktivoitujen Tägien tietoja voi myöhemmin päivittää ja muokata. Seuraavat Tägit aktivoidaan kirjautumalla palveluun käyttäjätunnuksella ja rekisteröimällä ne käyttöön Omalla sivulla.

Käyttäjätilin ja Tägin rekisteröinnin yhteydessä lähetetään linkki asiakkaan sähköpostiin, jota klikkaamalla asiakas aktivoi palvelun käyttöönsä. Tavaran tai lemmikin löytyessä löytäjä jättää yhteystietonsa palveluun, jolloin sähköpostilla välitetään omistajalle tavaran löytäjän yhteystiedot. Lemmikin löytäjälle puolestaan välitetään sähköpostilla omistajan yhteystiedot.

Omistaja ja löytäjä sopivat keskenään tavaran tai lemmikin palauttamisesta sekä löytöpalkkion maksusta. Henkilökohtaisten tavaroiden, kuten avaimien löytyessä omistajalla on turvallisuussyistä mahdollisuus pysytellä anonyymina. Voit myös pyytää löytäjää palauttamaan avaimesi takaisin yrityksemme kautta käyttämällä maksullista avaimien palautuspalveluamme. Lisätietoja palvelusta ja neuvoja turvallisuuteen liittyen saat sähköpostissa löytöilmoituksen mukana.

Lisätiedot:

Palvelun omistaa Arvokonseptit Oy, y-tunnus 2435952-8.